Τον τρόπο με τον οποίο ο Αντόνιο Παντσέρι φέρεται να έδινε εντολές στην Εύα Καϊλή μέσω του Φραντσέσκο Τζιόρτζι αποκαλύπτει το ένταλμα σύλληψης της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Το ένταλμα σύλληψης, με ημερομηνία έκδοσης την 9η Δεκεμβρίου του 2022 που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, αποκαλύπτει ότι η κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα καθώς και ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο Παντσέρι με τον σύντροφό της Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι είχαν κοινές δραστηριότητες, γεγονός που η ίδια δικαιολογούσε εξαιτίας της πρότερης επαγγελματικής συνεργασίας των δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι «από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (σ.σ έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την ‘Ολλανδέζα’. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: “Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει”.»

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τον διεθνή Τύπο, η «Ολλανδέζα» είναι μια Ολλανδή ευρωβουλευτής, η οποία δεν μιλούσε υπέρ του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και ο Τζιόρτζι ζητούσε από την Εύα Καϊλή να σταματήσει τις επαφές μαζί της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης