«Ευρώπληκτο» χαρακτηρίζει το οικονομικό επιτελείο ο Π. Λαφαζάνης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017, 16:13
«Ευρώπληκτο» χαρακτηρίζει το οικονομικό επιτελείο ο Π. Λαφαζάνης
Σε σκληρή κριτική για το παράλληλο σύστημα πληρωμών του Γιάνη Βαρουφάκη προχώρησε για ακόμα μία φορά ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, το οποίο χαρακτήρισε «ατελέσφορο και επιζήμιο», σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

«Τσίπρας, Βαρουφάκης και όλο το τότε, αλλά και το σημερινό κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο, είναι βαθύτατα ευρώπληκτοι και στην πράξη θέτουν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και του λαού. Με αυτές τις λογικές ο τόπος έχει φτάσει στο σημερινό χάλι και συνεχίζει χωρίς σταματημό τον κατήφορο», σημείωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι μνημονιακοί αρχηγοί, επειδή έβαλαν το ευρώ και τα συμφέροντα μίας εξαρτημένης ολιγαρχίας πάνω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, μετέτρεψαν το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου σε ΝΑΙ, καταλύοντας το Σύνταγμα, τη λαϊκή εντολή και τη Δημοκρατία», πρόσθεσε. Επίσης τους χαρακτήρισε «καραμπινάτους πραξικοπηματίες», τονίζοντας πως για «το πραξικόπημα κατά του δημοψηφίσματος θα έπρεπε να στηθεί Ειδικό αμερόληπτο Δικαστήριο για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Κάτι που δεν πρόκειται τελικά να αποφύγουν».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017, 16:17