Αιχμές για τις "πρόωρες" από Καρατζαφέρη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009, 09:00
Αιχμές για τις "πρόωρες" από Καρατζαφέρη
«O Κώστας Καραμανλής είχε τη δυνατότητα, αν ήθελε, με τους 162 βουλευτές που θα είχαμε από κοινού, να κυβερνήσει μέχρι το 2011».

Αυτή ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος περιόδευσε στη Σύρο, όπου συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του κόμματος και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

«Δε ζητήσαμε κανένα αντάλλαγμα, καμία αντιπαροχή, παρά μόνο αλλαγή πολιτικής. Είχε επίσης την ευκαιρία να κάνει δίδυμες εκλογές. Τι συνέβη και τις έκανε δύο μήνες μετά; Τι μεσολάβησε; Πιστεύω ότι πρώτα εξασφάλισε το ακαταδίωκτο για τυχόν εμπλοκή σε σκάνδαλα. Μετά δρομολόγησε ένα είδος συγκυβέρνησης που να εξασφαλίζει τα ‘τζάκια’ εις βάρος του ελληνικού λαού» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Για τα εθνικά θέματα, ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε ότι απουσίαζαν μέχρι σήμερα από την προεκλογική ατζέντα, και στράφηκε κατά των Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου για το σχέδιο Ανάν.

Εξάλλου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε εάν «μπορούν να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση αυτοί που μας έβαλαν, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν φαίνεται ικανός να αγγίξει την αυτοδυναμία και ότι, εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, είναι πιθανή η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009, 09:00