«Έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015, 18:23
«Έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας»
Την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

«Όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει, είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωές μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαβεβαίωσε ότι «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε εκείνες τις δράσεις που διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τις πράξεις που δίνουν προοπτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας».

Ο κ. Καμμένος υπερθεμάτισε «την ηθική και εθνική υποχρέωση να μην υποστείλουμε ποτέ τις σημαίες και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα κυρίαρχη, περήφανη και ανεξάρτητη.

«Η κληρονομιά που μένει λοιπόν σε εμάς είναι να αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη διαφύλαξη της εδαφικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας» πρόσθεσε εν συνεχεία.

Ο κ. Καμμένος τέλος, δεσμεύθηκε ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Σαλαμίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015, 18:23