«Προκαλεί λύπη ότι το τόσο σοβαρό θέμα της αξιοπιστίας των στοιχείων και του κύρους της χώρας η ΝΔ θέλει να το μετατρέψει σε πεδίο μικροκομματικής διαμάχης», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τη στάση της ΝΔ για το πόρισμα της εξεταστικής για το έλλειμμα του 2009, που επιρρίπτει ευθύνες στον Γιάννη Παπαθανασίου.

Μάλιστα, η κ. Γεννηματά επεσήμανε πως την εξεταστική η ΝΔ «επιδεικτικά αγνόησε και από την οποία απείχε» και πως «είναι απογοητευτικό να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τις ευθύνες της για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την οικονομική κρίση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός έχει κουραστεί» και ότι «δεν αντέχει να παρακολουθεί άλλο στείρες κομματικές αντιδικίες γύρω από την κατανομή της ευθύνης του παρελθόντος».

Η εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τη ΝΔ σε αυτή την άγονη αντιπαράθεση» και συμπλήρωσε ότι «η ευθύνη του μέλλοντος είναι αυτή που έχει σημασία και σε αυτήν πρέπει να επιμείνουμε». «Αυτήν αφορούν τα μεγάλα και κρίσιμα διλήμματα των επικείμενων εκλογών», κατέληξε.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης