«Ελάχιστες ημέρες έμειναν μέχρι την 6η Μαΐου 2012 και ο πολύς κόσμος μοιάζει να είναι αδιάφορος για τις εκλογές, ελάχιστοι είναι αυτοί που πηγαινοέρχονται στα γραφεία των κομμάτων. Ο λαός γνωρίζει όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί, η μείωση μισθών και συντάξεων θα συνεχιστεί, τα λουκέτα θα αυξηθούν δραματικά στις επιχειρήσεις, η ανεργία θα διογκωθεί επικίνδυνα, συνεπώς δίκαια θεωρεί όλους τους πολιτικούς ψεύτες και κλέφτες, κλάμπ συμφερόντων και όχι υπηρέτες της κοινωνίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

«Ωστόσο είναι ανάγκη ο λαός να διακρίνει το τι τον συμφέρει, αφού από τα παλαιά κόμματα τίποτε δεν περιμένει, πρέπει να ψηφίσει κόμματα με ήθος, κόμματα που έμειναν έξω από την κεντρική πολιτική σκηνή επί τόσα χρόνια γιατί έλεγαν την αλήθεια,όταν οι απατεώνες έκρυβαν την αλήθεια και παρουσίαζαν μία εφήμερη ευδαιμονία που τελικά μας έφερε στην πτώχευση. Η Ένωση Κεντρώων για παράδειγμα χάριν της αλήθειας ήταν δυσάρεστη, όμως επαληθεύτηκε σε όλα όσα έλεγε. Μπορούμε να βάλουμε την Ένωση Κεντρώων στο ίδιο τσουβάλι με τα άλλα απατεωνίζοντα κόμματα; Όχι βέβαια, αυτό θα ήταν άδικο», αναφέρεται στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«[…] Ο λαός δεν πρέπει να χάσει την ψυχραιμία του, δεν πρέπει να πανικοβληθεί. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τον οδηγούν στην εξαθλίωση και την πτώχευση. ΚΚΕ, Τσίπρας, Κουβέλης, Καμμένος, μιλάνε ευχάριστη γλώσσα, μας υποδεικνύουν στάση πληρωμών και χρεοκοπία, φωνάζουν το ευχάριστο σύνθημα “μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε”, όμως έτσι φεύγουμε από το ευρώ, γινόμαστε χώρα τριτοκοσμική. Όλοι λοιπόν αυτοί οι κύριοι μας προτρέπουν να αυτοκτονήσουμε, να παραιτηθούμε από την προσπάθεια. Θα τους ακούσουμε; Από τη μία κόμματα δουλοπρεπή, από την άλλη κόμματα που μας προτρέπουν να αυτοκτονήσουμε σαν έθνος. Θα ψηφίσουμε τέτοιους ανθρώπους; Όχι βέβαια. […] Ο ψηφοφόρος της 6ης Μαΐου πρέπει να βρει τη δύναμη να διακρίνει την αξία και τη φερεγγυότητα του ψηφοδελτίου της Ένωση Κεντρώων», καταλήγει.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης