Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κλείσει άμεσα τη συμφωνία, καθώς «η ρήξη ισοδυναμεί με καταστροφή για την Ελλάδα», επισημαίνει η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Με δήλωσή της στη Realnews, η Φώφη Γεννηματά καλεί την κυβέρνηση «να κόψει τις μπλόφες», τονίζοντας ότι «η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια πνίγουν την ελληνική κοινωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η οικονομία βυθίζεται. Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί εδώ και 5 μήνες. Ως εδώ. Τέρμα οι μπλόφες. Ο κ. Τσίπρας οφείλει άμεσα να κλείσει συμφωνία που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και της χώρας. Να πει τώρα το μεγάλο ΟΧΙ στις ιδεοληψίες του κόμματός του για ρήξη. Όπως και οι εταίροι μας οφείλουν να σταθούν με αλληλεγγύη και σεβασμό στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Η ελπίδα βρίσκεται στην Ευρώπη. Η ρήξη ισοδυναμεί με καταστροφή για την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για όλες τις γενιές, για όλες τις κοινωνικές δυνάμεις» ανέφερε.

«Η ρήξη και η επιστροφή στη δραχμή είναι οπισθοδρόμηση δεκαετιών. Δεν είναι λύση για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Η ρήξη αφήνει εκτεθειμένη τη χώρα μας στις προκλήσεις και τις εντάσεις μιας ρευστής κατάστασης και μιας επικίνδυνης εποχής στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο» πρόσθεσε.

«Το ΠΑΣΟΚ με εθνική, δημοκρατική και κοινωνική ευθύνη θα κρίνει, θα αξιολογήσει και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα διασφαλίζει την ισότιμη παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση» επεσήμανε επίσης η Φώφη Γεννηματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης