«Μαχαίρια ακονίζονται» στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παρέμβαση του επίτιμου προέδρου του κόμματος, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για την κατάσταση της οικονομίας και την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Την αρχή έκανε ο Κώστας Μαρκόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μαρκόπουλος επετέθη στον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας πως δεν δικαιούται να ομιλεί με αυτόν τον τρόπο.

«Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν βοηθούν το πολιτικό σύστημα και τον τόπο, ούτε τη ΝΔ που τον αγκάλιασε και τον έκανε πρωθυπουργό. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει έτσι» ανέφερε ο κ. Μαρκόπουλος

«Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για την βαθειά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου», απάντησε σε ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος ο διευθυντής του γραφείου του Κ. Μητσοτάκη, Γιάννης Πευκιανάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς στον κ. Μητσοτάκη το έχει πει πολύ πριν απ’ αυτόν ο αείμνηστος Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας» σημείωσε επίσης ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης