Έντονα είναι τα σενάρια που θέλουν ανασχηματισμό τα επόμενα 24ωρα, καθώς αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα θέματα των τελευταίων ημερών μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών. Όπως όλα δείχνουν κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες που θα καθορίσουν τις τελευταίες αποφάσεις του πρωθυπουργού για ένα νέο κυβερνητικό σχήμα. Φαίνεται πως η στιγμή είναι καλή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή να προχωρήσει σε αλλαγή προσώπων στην κυβέρνηση αναδεικνύοντας νέα πρόσωπα σε υπουργικές θέσεις. Πάντως αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι πρόσωπα που κατέχουν υπουργικές θέσεις σε εξέχοντα υπουργεία δεν θα μετακινηθούν σε πρώτη φάση.

Ερωτήματα εγείρονται και για τη θέση του κ. Στέλιου Πέτσα, για το εάν θα παραμείνει ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ή εάν θα αναβαθμιστεί σε θέση υπουργού. Ο ίδιος πάντως το πρωί της Κυριακής, 3 Ιανουαρίου ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το έαν και πότε θα γίνει ανασχηματισμός απάντησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα» αρκέστηκε να δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέλιος Πέτσας και χωρίς να διαψεύσει τις φήμες, πρόσθεσε:

«Ανασχηματισμό κάνει ο πρωθυπουργός, όταν εκείνος το κρίνει σκόπιμο. Επομένως ας αφήσουμε τον πρωθυπουργό να πάρει τις αποφάσεις του και να κάνει τις ανακοινώσεις του όπως εκείνος επιθυμεί. Από εκεί και πέρα, νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα», επισήμανε ο κ. Πέτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης