Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Δένδιας

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Δένδιας
Κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ξέσπασε με αφορμή αναφορά της ιστοσελίδας left.gr σε αποδοκιμασίες που δέχθηκε χθες στην Κέρκυρα ο υπουργός Νίκος Δένδιας.

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις τεσσάρων - πέντε αντιεξουσιαστών εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας "Αμαλία", αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

«Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί» συμπληρώνεται.

Σύμφωνα με το left.gr, ο κ. Δένδιας γιουχαΐστηκε έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας, όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει μία από τις φιλαρμονικές του νησιού, και αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 11:55