«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου» ανέφερε ο Γιώργος Δημαράς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για… ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω του Ταμείου Επενδύσεων και Ιδιωτικοποιήσεων που θεσπίζεται με το πολυνομοσχέδιο, ρίχνοντας πάντως τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτήν την εξέλιξη σε κυβερνήσεις του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θρηνώ για τη μερική υποδούλωση της πατρίδας μου στις πολυεθνικές και στους ξένους. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους εξαιτίας της ανευθυνότητας εκείνων που κυβέρνησαν για χρόνια την πατρίδα μου. Δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την περιουσία μας στους ξένους δανειστές. Σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει αυτό; Λυπάμαι πραγματικά για την κατάσταση της πατρίδας μου» υποστήριξε.

«Δεν μπορούμε λοιπόν να πανηγυρίζουμε δυστυχώς εδώ που φθάσαμε. Αυτό για μένα είναι κατάντια» πρόσθεσε.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα για ενότητα, λέγοντας: «Υπάρχει ελπίδα; Ναι, αν πάψουμε να τρωγόμαστε. Αν ακολουθηθεί πολιτική συνεννόησης και πολιτικής σταθερότητας. Αν μετά την αξιολόγηση λειτουργήσουμε θετικά και πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης