Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εισηγητής Οικονομικών Υποθέσεων Γιάννης Κουτσούκος, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις.

«Παρατείνουν ουσιαστικά τον ισχύοντα νόμο για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο» ανέφερε, διερωτώμενος: «ποιός θα αναλάβει την ευθύνη των ανακολουθιών και των ψεύτικων προεκλογικών και μετεκλογικών υποσχέσεων;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επί 45 μέρες έταζε λαγούς με πετραχήλια και δημιουργούσε τεράστιες προσδοκίες, τώρα προσγειώνεται ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα.

»Παρατείνουν ουσιαστικά τον ισχύοντα νόμο για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία με μικρές βελτιώσεις. Θα μπορούσαν οι βελτιώσεις αυτές να είχαν γίνει στη Βουλή τον Οκτώβριο, αν είχαν ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας, ξεπερνώντας τον στείρο αρνητισμό και την καταστροφολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με αρνητικές επιπτώσεις στα έσοδα του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων. Τελικά ποιός θα πληρώσει τη ζημιά και ποιός θα αναλάβει την ευθύνη των ανακολουθιών και των ψεύτικων προεκλογικών και μετεκλογικών υποσχέσεων;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης