«Ανακυκλούμενη παραφιλολογία» χαρακτηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μίχας, τα όσα αναφέρονται σε «δήθεν ενστάσεις» που προέβαλε για τη συμμετοχή του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα, ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, «ουδέποτε έθεσε ένα τέτοιο θέμα, δεν έκανε σχετικά καμία δημόσια δήλωση, ούτε και διανοήθηκε ποτέ να υποδείξει το ποιος θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στο Συνδυασμό του κ. Σγουρού και με ποια ιδιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μίχα έχει ως εξής:

«Η ανακυκλούμενη παραφιλολογία περί δήθεν ενστάσεων του κ. Γιάννη Μίχα σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Φασούλα στο Συνδυασμό του κ. Γιάννη Σγουρού, αναπαράγει εκ του μη όντος ένα ανύπαρκτο θέμα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μίχας ουδέποτε έθεσε ένα τέτοιο θέμα, δεν έκανε σχετικά καμία δημόσια δήλωση, ούτε και διανοήθηκε ποτέ να υποδείξει το ποιος θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στο Συνδυασμό του κ. Σγουρού και με ποια ιδιότητα. Πολύ δε λιγότερο έλαβε οποιαδήποτε θέση για το αν ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά θα έπρεπε ή όχι να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περαιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτό γιατί, εκτός των άλλων, θεωρεί ότι η σύνθεση, η αξιολόγηση και η επιλογή των συνδυασμών που διεκδικούν την Περιφέρεια της Αττικής δεν αφορά και δεν πρέπει να αφορά στους Δημοτικούς Συνδυασμούς που διεκδικούν τη μετατροπή της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ανεξάρτητο, υπερκομματικό, ενωτικό και αποτελεσματικό θεσμό αποτελεσματικής αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων ποιότητας ζωής, ανάπτυξης και συνοχής των τοπικών κοινωνιών».

Διαβάστε επίσης:

Βολές Φασούλα κατά Μίχα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 15:37

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης