Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί αυτή τη στιγμή στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου και νυν δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής».

Μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων, που του δίνουν σημαντικό προβάδισμα, οπαδοί του συνδυασμού συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο πανηγυρίζοντας με σημαίες. Κάποια στιγμή στο εκλογικό κέντρο ήρθε και ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε τα εξής:

«Πειραιώτες Πειραιώτισσες καλησπέρα. Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γι αυτή την πρώτη νίκη.Την ευγνωμοσύνη μου την ικανοποίησή μου και να δηλώσω πιο δυνατός.Είναι πραγματικά συγκινητικό 4,5 χρόνια μετά την άσκηση διοίκησης, να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας κατά 11 με 12 μονάδες να αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια, να αναγνωρίζει ο κόσμος το δημοτικό έργο, να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε πέρα από κόμματα και περιχαρακώσεις ,να δώσουμε μια νέα πνοή στον Πειραιά.Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν. Να εκφράσω το σεβασμό μου και σε αυτούς που δεν μας επέλεξαν και τους καλώ όλους μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για τον “Πειραιά Νικητή” για τον Πειραιά μας. Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην ιστορία του δήμου Πειραιά .Θέλω να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω μία ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου και να ζητήσω να είσαστε μαζί μας για ακόμα 7 μέρες μέχρι την επόμενη Κυριακή για να κάνουμε την τελική μεγάλη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης