Γ. Μπουτάρης: Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε όταν ανακοίνωσα ότι δεν θα είμαι δήμαρχος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 14:28
Γ. Μπουτάρης: Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε όταν ανακοίνωσα ότι δεν θα είμαι δήμαρχος

«Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο κ. Μπουτάρης, ερωτηθείς για τον αν θα στηρίξει κάποιο υποψήφιο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σημείωσε πως «εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες» τονίζοντας, παράλληλα την ανάγκη για συμπράξεις. «Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο δήμος πρέπει να διοικηθεί. Το φαινόμενο που παρουσιάστηκε και δεν έγιναν απαρτίες σε δυο συνεδριάσεις είναι εξαιρετικά λυπηρό. Δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους. Η δουλειά του δημοτικού συμβούλου είναι να έρχεται στα δημοτικά συμβούλια ένα απόγευμα κάθε 15 μέρες» υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω απαρτίας.

Εστιάζοντας σε δημοσιεύματα διέψευσε οποιαδήποτε στήριξη προς το κόμμα των Ελλήνων Ριζοσπαστών. «Με δυσαρέστησε που διάβασα ότι υπάρχει μια ανακοίνωση από τους Έλληνες Ριζοσπάστες ότι υποψήφιος για την ευρωβουλή είναι ο γαμπρός μου ο Χάρης Καραπαναγιωτίδης. Η κόρη μου έχει χωρίσει, δεν έχω σχέση πια με τον ίδιο. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες», είπε και πρόσθεσε:  

«Με ενόχλησε ότι δεν έχω καμία ιδεολογία η συνάφεια με την πολιτική του Χάρη και λυπάμαι που ο ίδιος ο Σάββας Τσιτουριδης δέχτηκε να μεταχειρίζονται το όνομα μου.

Δεν εκφράζω καμία συμπάθεια σε πολιτικό κόμμα αλλά διαψεύδω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Χάρη Καραπαναγιωτίδη».

Τέλος, ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στους Θεσσαλονικείς.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 14:28