Γ. Παναγιωτόπουλος: «Η ΝΔ δίνει τη μόνη ξεκάθαρη απάντηση για την πρόοδο της χώρας»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, 00:04
Γ. Παναγιωτόπουλος: «Η ΝΔ δίνει τη μόνη ξεκάθαρη απάντηση για την πρόοδο της χώρας»
«Σήμερα όσο ποτέ οι Έλληνες καλούνται να απαντήσουν σε μια επιλογή: μπροστά ή πίσω», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ και πρώην γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στους πολίτες της Αρκαδίας, στην κεντρική πολιτική του εκδήλωση.

Η επιλογή, τόνισε, είναι καθαρή, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. «Σήμερα λοιπόν, θα δούμε ποιο είναι το κριτήριο της επιλογής, και πιστεύω ότι η ΝΔ δίνει τη μόνη ξεκάθαρη απάντηση για την πρόοδο της χώρας», πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας της ΝΔ και πρώην πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, επισημαίνοντας, πως η επιβεβαίωση της ευρωπαϊκής πορείας και η επιβεβαίωση της εμμονής στην ανάπτυξη, αποτελούν το διακύβευμα των προσεχών εκλογών.

Ο κ. Φορτσάκης ανέφερε ότι η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή και είναι απαραίτητο ο καθένας να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της στιγμής και να τοποθετηθεί όσο μπορεί πιο αποτελεσματικά.

«Δεν υπήρξα κομματικό στέλεχος. Ήρθα να συστρατευθώ στην πλατφόρμα της ΝΔ, γιατί πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι η πιο σημαντική πλατφόρμα του ευρωπαϊκού τόξου και είναι ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια να κρατηθεί η χώρα εκεί όπου ανήκει», υπογράμμισε ο πρώην πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης, προσθέτοντας πως, «πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και πέρα απ' ότι θα μπορούσε ο καθένας σε μιαν άλλη στιγμή να προτιμήσει, αυτήν την ώρα στη βάση της λογικής καλούμαστε να συστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να κρατήσουμε την χώρα μας στην προοπτική της Ευρώπης και της ανάπτυξης». «Και αυτό είπε θα το πετύχουμε ενωμένοι και με πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης», τόνισε.

Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνειδητοποιήσει την ανεδαφικότητα των προτάσεων που κάνει στον ελληνικό λαό και συμπλήρωσε πως η ζωή είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε μόνο με βάση την αλήθεια και τον ρεαλισμό μπορούμε να πετύχουμε.

«Φοβάμαι - τόνισε ο κ. Φορτάκης - ότι οι ανεδαφικές θέσεις που ακούγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή στην διαπραγμάτευση σε ζητήματα στα οποία οι ευρωπαίοι έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν, θα μας ρίξει στα βράχια και θα μας οδηγήσει στο να αναλάβουμε κινδύνους που δεν χρειάζεται να αναλάβουμε αυτή την στιγμή».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, 00:18