Γ. Παπανδρέου: «Απέναντι στη δικιά τους ρητορική είναι υποχρέωσή μας να δράσουμε αποφασιστικά»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 19:45
Γ. Παπανδρέου:  «Απέναντι στη δικιά τους ρητορική είναι υποχρέωσή μας να δράσουμε αποφασιστικά»
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε σε σημερινό του μήνυμα ότι «ο πολυκερματισμός των προοδευτικών δυνάμεων δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο» και πως «οι αντιδραστικές και συντηρητικές δυνάμεις έχουν ως στόχο να διαιρούν λαούς, αποδυναμώνοντας τη συλλογική φωνή και αυτοπεποίθηση των πολιτών, και καλλιεργώντας παντού τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία».

«Οι λόγοι είναι βαθύτατα πολιτικοί και γι' αυτό, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει ανάγκη για μια άλλη, εναλλακτική και διακριτή πολιτική απέναντι στη συντήρηση -όποιο χρώμα και αν έχει, όποια σκοπιμότητα και αν υπηρετεί» πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας:

«Απέναντι στη δικιά τους ρητορική είναι υποχρέωσή μας να δράσουμε αποφασιστικά και να ενώσουμε πολίτες και λαούς γύρω από ένα όραμα προοδευτικών αλλαγών. Το 2017 ας είναι ένας χρόνος δράσης και παρουσίας μας σε τοπικό, εθνικό και διεθνές πεδίο. Οι δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού έχουν δώσει τις λύσεις στο παρελθόν και θα τις δώσουν ξανά -αν δουλέψουμε μαζί, ενώνοντας τις δυνάμεις μας γύρω από μία νέα πρόταση, με στόχο τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης, την ειρήνη και την ευημερία των λαών».

«Μια πρόταση αξιόπιστη και πειστική, οραματική και ρεαλιστική. Μια πρόταση για τον άνθρωπο, την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες του» κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017, 19:49