Αυτοδυναμία ζήτησε από τον λαό ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την Ελευσίνα.

Οκτώ ημέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για μία ισχυρή κυβέρνηση «που θα αξιοποιήσει τον ανθρώπινο και τον πολιτιστικό πλούτο… για να μπορέσουμε να κάνουμε την πράσινη ανάπτυξη μια χώρα, που θα φέρει επενδύσεις και θα στηρίξει τον πολίτη, το ανθρώπινο δυναμικό και το όμορφο περιβάλλον». «Θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι εγκατέλειψε την κοινωνία και το περιβάλλον της Δυτικής Αττικής. «Δεν θα μοιράσουμε προνόμια για τους λίγους. Θα χτυπηθούμε με τα δύσκολα» υποσχέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου νωρίτερα από το Μενίδι.

«Η Δυτική Αττική έχει τεράστια προβλήματα περιβάλλοντος, ανεργίας, υποβάθμισης και κοινωνικής απομόνωσης. Έξι χρόνια είχαμε μια κυβέρνηση, η οποία παρά τις πολλές υποσχέσεις εγκατέλειψε αυτή την περιοχή» είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

Νωρίτερα, ο Γ. Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής στον πεζόδρομο Νικολαΐδου, ενώ συνάντησε και νέους σε Internet καφέ που επισκέφθηκε. «Θα δώσω φωνή σε εσάς με τις φρέσκιες και ανατρεπτικές ιδέες που έχετε να αλλάξουμε τη χώρα» τους είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον κ. Παπανδρέου συνόδευσαν στην περιοδεία του υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των οποίων ο Θόδωρος Πάγκαλος και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης