Σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τους θανάτους από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Βόλου, ο πρ. Υπουργός Υγείας Γ. Σούρλας  δήλωσε:

«Το πολλά περιστατικά  COVID -19,  που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Βόλου καταδεικνύουν  την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό για την παροχή ιατρικής περίθαλψης ώστε να κρατήσουν τους ασθενείς στην ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, ορισμένοι εξ αυτών καταλήγουν και οι όποιες εικόνες με την παραμονή τους εκτός των ψυκτικών θαλάμων ήρθαν στη δημοσιότητα δεν έχουν καμία σχέση με την παρεχόμενη ιατρική φροντίδα. Είναι άδικο και επιστημονικά ανυπόστατο  να τους αποδίδονται ευθύνες.

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα, αλλά και παρακολουθώντας τις εξελίξεις θέλω να συγχαρώ το υγειονομικό προσωπικό για τον αγώνα, που δίνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η βοήθεια, που όλοι εμείς  μπορούμε να προσφέρουμε στο έργο τους, αλλά και στους ασθενείς είναι να τηρούμε με απόλυτη αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης