Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ για τη 17η Νοεμβρίου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014, 21:18
Γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ για τη 17η Νοεμβρίου
Σε γκάφα ολκής υπέπεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το γραφείο Τύπου του οποίου απέστειλε την περσινή ανακοίνωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με μοναδική αλλαγή την ημερομηνία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ διόρθωσε το σφάλμα του εκδίδοντας νέα ανακοίνωση.

Η νέα ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«41 χρόνια μετά, το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Την ίδια στιγμή που η μνημονιακή κυβέρνηση προσπαθεί να καταργήσει κάθε έννοια συλλογικού δικαιώματος, που καταδικάζει τη νεολαία και τους εργαζομένους στη φτώχεια και την εξαθλίωση, το Πολυτεχνείο είναι εδώ. Στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, ισότητα και κοινωνική απελευθέρωση. Στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ελευθεριών, απέναντι στον κυβερνητικό αυταρχισμό και στο μονόδρομο των μνημονίων και της λιτότητας.

Απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να σπιλώσουν τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, απέναντι στις προσπάθειες η λήθη να νικήσει τη μνήμη, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, ο λαός μας απαντά με την ενότητα, τη συλλογική δράση και την αντίσταση.

Να συμμετάσχουμε μαζικά και ειρηνικά τη Δευτέρα 17/11 στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα».

Σκωπτική απάντηση της Βούλτεψη

«Στο μεταξύ ας μας πουν ποια τελικά ανακοίνωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου ισχύει; Η περσινή ή η φετινή; Γιατί αν μπερδεύουν τις ανακοινώσεις για το Πολυτεχνείο, φανταστείτε τι θα κάνουν με τα “προγράμματά” τους», σχολίασε η κα Βούλτεψη, με αφορμή το λάθος του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014, 21:19