Δύο μεγάλα αστέρια της πολιτικής και της TV, o Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, ενώθηκαν χθες το απόγευμα με τα «δεσμά» του γάμου, στο Καρπενήσι.

Ευτυχισμένη πεθερά η Ντόρα Μπακογιάννη, που έκανε συμβολικό δώρο στη διάσημη νύφη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάμος έγινε στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο, αλλά και η δεξίωση, επελέγη να γίνουν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Ένα χώρο που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια.

Το σπίτι βρίσκεται στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο, με θέα το βουνό Κωνίσκος. Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης.

Ο γάμος καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η νυφούλα, παρόλο που φαινόταν πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της, έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είχαν στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χάρηκαν και συγκινήθηκαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Οι Καλεσμένοι

Μια μέρα πριν το μυστήριο, το ζευγάρι βρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του σύγχρονου Πάρκου των Αποδήμων Ευρυτάνων, που σηματοδότησε και την έναρξη των φετινών «Γιορτών Δάσους», ενώ αργότερα δείπνησαν στο Κλαυσί Ευρυτανίας.

Όπως γράφουν τα «Ευρυτανικά Νέα», εκτός από τη Ντόρα Μπακογιάννη με την οικογένειά της, παρόντες ήταν η οικογένεια και οι συνάδελφοι της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ και στενοί συνεργάτες του Κώστα Μπακογιάννη, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Καρπενησίου και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος τους και να ζήσουν τη «μεγάλη στιγμή» τους με την οικογένειά τους και τους φίλους τους, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

ependitislive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης