Γεννηματά: Τελειώνει η συζήτηση με το Ποτάμι για την Κεντροαριστερά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, 13:24
Γεννηματά: Τελειώνει η συζήτηση με το Ποτάμι για την Κεντροαριστερά
Τέλος στις συζητήσεις περί συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου σχήματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς έβαλε η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας «εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση, ο καθένας ξεκαθαρίζει τη θέση του και απέναντι και στα στελέχη του».

Σε δηλώσεις της την Τετάρτη σε ραδιοφωνικό σταθμό, η κα Γεννηματά είπε: «Η Κεντροαριστερά, για να πετύχει, χρειάζεται μπέσα. Για μένα αυτό είναι το πρώτο, πίστη στο εγχείρημα και μπέσα».

Ερωτηθείσα αν έχει βάλει κάποια ημερομηνία, ώστε να καταλήξει αυτός ο διάλογος, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε: «Όπως λέει και ο ελληνικός λαός, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Έχουμε βάλει πολύ νερό στο κρασί μας, έχουμε δεχτεί πολλά πράγματα, έχουμε κάνει υποχωρήσεις σε όλα, δεν έχουμε απαντήσει σε διαρροές και ένα σωρό κουβέντες που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα, διότι το εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο, πολύ σημαντικό και αφορά στη χώρα. Δεν πρόκειται για προσωπικές φιλοδοξίες, πρόκειται για εθνική ανάγκη. Αλλά, εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση, ο καθένας ξεκαθαρίζει τη θέση του και απέναντι και στα στελέχη του».

«Η ηγεσία του Ποταμιού δεν θέλει. Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις και τη διγλωσσία υπάρχουν σκοπιμότητες. Κάπου αλλού θέλουν να πάνε...» πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, 15:48