Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Θεωρώ ότι έχω απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, αναφορικά με την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επεσήμανε: «Αν παρ’ ελπίδα η πλειοψηφία της Επιτροπής κρίνει ότι έχω ποινικές ευθύνες για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν αιτούμαι τη χρήση του άρθρου 86 παράγραφος 5 και ζητώ την άμεση παραπομπή μου σε ειδική δικαστική επιτροπή για να δικαστώ. Εάν δηλαδή η πλειοψηφία της Επιτροπής κρίνει ότι έχω ποινικές ευθύνες που έχουν όμως παραγραφεί λόγω του άρθρου 86, παραιτούμαι του δικαιώματος της παραγραφής και ζητώ να ενεργοποιηθεί η παράγραφος 5 του άρθρου 86, προκειμένου να μην μείνει καμία σκιά ως προς το ότι τήρησα απόλυτα το δημόσιο συμφέρον».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, υπογράμμισε: «Δεν επιθυμώ να επιτρέψω στην πλειοψηφία της Επιτροπής να με στιγματίσει υπονοώντας ότι έχω ποινικές ευθύνες και κρύβομαι από την παραγραφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης