«Εξαιρετικά ενθαρρυντική» κατά τον Άδωνη Γεωργιάδη η πρώτη εβδομάδα για το καλάθι του νοικοκυριού, σύμφωνα με τον ίδιο «ο ελεύθερος ανταγωνισμός λειτούργησε πάρα πολύ καλά».

«Πιστεύω ότι κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα λειτουργήσει και τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και συμπλήρωσε ότι: «Ετοιμάζεται μια επιπλέον συμπληρωματική υπουργική απόφαση για να διορθωθούν ό,τι ατέλειες εντοπίσαμε. Θέλω οι αλυσίδες που είπαν ότι θα βάλουν πλάτη με το καλάθι να το κάνουν στα αλήθεια και να έχουν εμφανή ταμπελάκια για να βλέπει ο κόσμος τι ψωνίζει. Οι αλυσίδες, η βιομηχανία και όλοι θα κριθούν στο «καλάθι του νοικοκυριού» αν θα ρίξουν τις τιμές τους και αν θα βοηθήσουν τον κόσμο να μπορέσει να βγάλει αυτόν τον δύσκολο χειμώνα. Τα αστεία τελειώσανε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο υπουργός γνωστοποίησε πως «Από αύριο προστίθεται στο e-Kαταναλωτής και η εταιρεία e-food, η οποία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της «καλάθι του νοικοκυριού», το οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές εφόσον το επιλέξουνε να το παραγγείλουν».

Στη συνέχεια ο υπουργός τοποθετήθηκε και σε άλλα ζητήματα της επικαιρότητας.

«Κατινιές» με τις οποίες δεν θα ασχοληθεί ο πρωθυπουργός, χαρακτήρισε την «ιδέα (του ΣΥΡΙΖΑ) ότι ο Πρωθυπουργός μετείχε στις παρακολουθήσεις» ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «θέλει να σύρει την Ελλάδα στο βούρκο και στη λάσπη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών και την κατάθεση του Κ. Βαξεβάνη είπε ότι «Πήγε ο κύριος Βαξεβάνης στον κύριο Ντογιάκο και όταν βγήκε έξω μιλούσε επί 15 λεπτά, κάνοντας υποδείξεις στη δικαιοσύνη για το πως θα κάνει την έρευνα», ενώ προσέθεσε «Ακούω τον κύριο Βαξεβάνη που λέει «μα εγώ έχω μηνύματα και ηχητικά» και έχει αναφέρει και το δικό μου όνομα. Εάν υποτεθεί ότι κάποιος έχει δικά μου ηχητικά ή δικά μου μηνύματα στην κατοχή του, αυτά είναι προϊόν παράνομης παρακολούθησης. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία είναι κακούργημα και τιμωρείται με φυλάκιση. Κακούργημα δεν είναι μόνο η υποκλοπή τους. Κακούργημα είναι και η κατοχή τους».

Ως προς το ενδεχόμενο να επισπευσθούν οι εκλογές είπε ότι «Οι εκλογές θα γίνουνε στην ώρα τους. Η Κυβέρνηση δεν σύρεται σε εκλογές από εκβιασμούς. Η κυβέρνηση κυβερνά. Έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής και του ελληνικού λαού. Όταν λήξει η θητεία μας, όπως έχει πει ο κύριος Πρωθυπουργός, θα είμαστε στην κάλπη και εκεί ο ελληνικός λαός θα κρίνει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης