Γεροβασίλη: Παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις για να βελτιώνουμε τη δουλειά μας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017, 18:17
Γεροβασίλη: Παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις για να βελτιώνουμε τη δουλειά μας
«Εμείς παίρνουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις για να δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε των δουλειά μας», δήλωσε η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στα Γρεβενά για τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται της ΝΔ. Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι σήμερα, αν και δεν έχουμε εκλογές, είναι άγνωστο το τι πραγματικά θα συνέβαινε σε μια κανονική εκλογική μάχη. Υπενθύμισε τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, το δημοψήφισμα, αλλά και τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου καταγράφηκαν μεγάλα ποσοστά απόκλισης από τις προβλέψεις των εταιριών σε σχέση με τα πραγματικά νούμερα που αποτυπώθηκαν στις κάλπες, «ούτως ώστε εάν ακούς γκάλοπ σήμερα να θεωρείς ότι είναι αξιόπιστο γεγονός».

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «οι δημοσκοπήσεις είναι ένα πραγματικό εργαλείο, που όμως πολύ συχνά αντί να αποτυπώνει την κοινή γνώμη, προσφέρεται να διαμορφώνει την κοινή γνώμη» και αυτό είναι ένα μέρος της αποτυχίας των δημοσκοπικών δεδομένων τελευταία στην χώρα μας αλλά και αλλού.

Η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης κλείνοντας την διήμερη περιοδεία της στα Γρεβενά συνοδευόμενη από τον βουλευτή Γρεβενών Χρήστο Μπγιάλα και φορείς της περιοχής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017, 18:17