Για «μεθοδεύσεις Σαμαρά» και «πανικό της Ρηγίλλης» κάνει λόγο ο Παυλίδης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 18:54
Για «μεθοδεύσεις Σαμαρά» και «πανικό της Ρηγίλλης» κάνει λόγο ο Παυλίδης
Στον «πανικό που κατέλαβε τη Ρηγίλλης» αναφέρεται σε δήλωσή του ο Αριστοτέλης Παυλίδης, ο οποίος την Τρίτη διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία κατόπιν εντολής του πρόεδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως διευκρινίζει ήταν «επίσημα προσκεκλημένος και δια της υπογραφής του προέδρου της ΝΔ» στην προσυνεδριακή διάσκεψη της Ρόδου.

«Την ώρα που η χώρα καταποντίζεται και ο λαός μας αγωνιά για το αύριο, ο πρόεδρος της ΝΔ αντί να κηρύξει πανστρατιά για ουσιαστική συμμετοχή στην ανόρθωση της οικονομίας μας, ανοίγει πληγές στο κόμμα που κανένα σφουγγάρι δε μπορεί να τις καθαρίσει» συνεχίζει ο κ. Παυλίδης, ο οποίος δηλώνει ότι θα παραμείνει ενεργό μέλος της παράταξης σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να διαγράφει ούτε την ιστορία τη δική μου, ούτε τη δική του.

Η δήλωση του κ. Παυλίδη, έχει ως εξής:

«Ο πανικός εκδηλώθηκε με τηλεφώνημα του Δ/ντή του Γραφείου του κ. Α. Σαμαρά που μου μετέδωσε ότι: "Ο πρόεδρος επιθυμεί να μην παραστείτε στην αυριανή Συνδιάσκεψη". Η απάντηση μου: "Διαβιβάσατε στον κ. πρόεδρο ότι παρακαλώ να μου το ανακοινώσει ο ίδιος αύριο, που θα είμαι απέναντί του στη συνάντηση, που γίνεται στην πατρίδα μου Ρόδο.

Εντός δεκαπέντε λεπτών ολοκληρώθηκε, με τρόπο κωμικό, η διαδικασία λήψης της απόφασης διαγραφής μου, διότι "προκαλώ βλάβη στη λειτουργία του κόμματος", με εισηγητή, μάλιστα, τον κ. Α. Σαμαρά, εξαιτίας του οποίου η ΝΔ υπέστη τέτοια βλάβη που την πληρώνουμε μέχρι σήμερα.

Την ώρα που η χώρα καταποντίζεται και ο λαός μας αγωνιά για το αύριο, ο πρόεδρος της ΝΔ αντί να κηρύξει πανστρατιά για ουσιαστική συμμετοχή στην ανόρθωση της οικονομίας μας, ανοίγει πληγές στο κόμμα που κανένα σφουγγάρι δε μπορεί να τις καθαρίσει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ με τις μεθοδεύσεις, που ακολούθησε και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί, μπορεί να με απεμάκρυνε από το κόμμα του οποίου είμαι αμετακίνητα μέλος από της ιδρύσεως του, αλλά από την "παράταξη", και κυρίως από τη συνείδηση των Δωδεκανησίων, που με τιμούν με την ψήφο τους επί 30 και πλέον χρόνια, δε μπορεί, να με διαγράψει ό,τι και να κάμει, όπως δε μπορεί αφ’ ενός να διαγράψει την ιστορία, τόσο τη δική μου, όσο και τη δική του, αφ’ ετέρου να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι για τον τόπο μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 19:06