Για προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Αλ. Φλαμπουράρης μιλώντας το πρωί στο Mega για το θέμα που έχει ανακύψει με αφορμή δημοσίευμα για την εταιρεία «Διάτμηση» και την ανάληψη έργου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Πενήντα χρόνια στην Αριστερά ανιδιοτελώς όπως γνωρίζουν όλοι, 40 χρόνια στο επάγγελμα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό και βγαίνει το Πρώτο Θέμα με στοιχεία του 2011 και 2012 προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ είμαι μέτοχος στην εταιρεία Διάτμηση που ήμουν μέτοχος το 2012 και το 2013 και το 2014, γιατί ήταν η δουλειά μου, από αυτή ζούσα. Εγώ την είχα ιδρύσει το 2002», είπε ο κ. Φλαμπουράρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διευκρίνισε πάντως ότι όταν του ανακοινώθηκε τον Γενάρη η υπουργοποίησή του προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες: «Έδωσα εντολή να φύγω από το Δ.Σ. της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλα τα χαρτιά για την συνταξιοδότησή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης