Στον μίνι ανασχηματισμό στον οποίο θα προβεί ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προς αντικατάσταση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή, θεωρείται σχεδόν βέβαιο από κυβερνητικούς κύκλους πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μετακινηθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης στο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα έχει συζητηθεί μεταξύ του πρωθυπουργού και του κ. Χρυσοχοΐδη εκτενώς ήδη από την προηγουμένη εβδομάδα. Το επιχείρημα του κ. Παπαδήμου για να «πείσει» τον κ. Χρυσοχοΐδη να επιστρέψει για τρίτη φορά στο συγκεκριμένο υπουργείο, αφορούσε το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία- ο εκρηκτικός μηχανισμός στον συρμό του μετρό έχει θορυβήσει το Μέγαρο Μαξίμου- κι έτσι, είναι ανάγκη όλοι να κινηθούν με αίσθημα εθνικού χρέους. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, αν και είναι γνωστό πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Κατεχάκη, ωστόσο φέρεται από τις ίδιες πηγές να συμμερίζεται τον προβληματισμό του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως με μια τέτοια εξέλιξη, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα καταστεί ο μακροβιότερος υπουργός στο συγκεκριμένο υπουργείο.

Διαβάστε επίσης Επιστροφή Μ. Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Προστασίας;

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης