«Ο Τσίπρας μου έδωσε ένα κακό, ορίζοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρο για να μας βασανίζει όλους», δήλωσε στον Focus fm 103,6 ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμμάτος.

«Κρίμα που είναι νέα κοπέλα, είναι μορφωμένη αλλά είναι κολλημένη, όπως ο τύπος στη διαφήμιση του τζόκερ» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν της αξίζει τόση περιφρόνηση και τέτοια τύχη και θα έρθει η ώρα που θα πληρώσει τα καμώματα της, οσονούπω έρχεται η σειρά της»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάβρος ήταν και για τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, «ανάθεμα στον Φώτη τον Κουβέλη, που αρχικά είπε ναι και μετά όχι όταν τον προτείναμε για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα ήμασταν στα χαλιά που βρισκόμαστε. Μας τιμώρησαν οι δανειστές, τόσο τον Σαμαρά όσο και τη χώρα για αυτό. Τα είχαμε κανονίσει όλα, αλλά τελικά ο Φώτης Κουβέλης άλλαξε στάση».

Σε σχετική ερώτηση επιτέθηκε στον κ Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο χαρακτήρισε «γελοίο υποκείμενο που διέσυρε διεθνώς τη χώρα και επικίνδυνο αφού διόρισε κορεάτες, κινέζους, πακιστανούς και άλλους συμβούλους και φόρτωσε στην οικονομία επιπλέον 14 δις ευρώ». Σε ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ, απέδωσε σε σκοπιμότητες τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών. Η ΝΔ δεν έχει χρήματα και χρωστάει σε κάποιες εταιρείες, για αυτό συμπεριφέρονται έτσι, είπε και συμπλήρωσε «ας είχαμε λεφτά και θα ήταν όλα διαφορετικά, μπορώ να αναφέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά προς το παρόν δεν θα το κάνω», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης