της Άντζελας Πεΐτση

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, να αποχωρήσει από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, ανακοίνωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση αυτή, όπως διευκρινίστηκε, ελήφθη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη «βροχή» των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί από την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και συνεχώς αυξάνονται. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27/7/17 κατατέθηκαν 30 τροπολογίες και την Παρασκευή 28/7/07, ο αριθμός τους, έφτασε στις 35.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Ρεθύμνου, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι πλήττει το κύρος του κοινοβουλίου με τη συστηματική κακή νομοθέτηση τονίζοντας ταυτόχρονα την εντονότατη ενόχληση του κόμματος, γι’ αυτήν της, την πολιτική.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, μέσω του προσωπικού του, λογαριασμού στο Twitter, αναφερόμενος στο θέμα της αποχώρησης του κόμματός του, από την Ολομέλεια της Βουλής, υπογράμμισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποχωρήσαμε σήμερα από τη συζήτηση του νομοσχεδίου ως ελάχιστη ένδειξη πολιτικού αυτοσεβασμού και περιφρούρησης…»

Νωρίτερα, ο κ. Κεφαλογιάννης, τόνισε: «Στο προχθεσινό νομοσχέδιο τριάντα (30) άσχετες τροπολογίες και στο σημερινό, άλλες τριάντα πέντε (35)! ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύονται η χειρότερη έκφραση του παλιού!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης