Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Η αποκατάσταση της διεθνούς αξιοπιστίας και του κύρους της Ελλάδας είναι η πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να πράττει χωρίς κανένα σχέδιο και με γνώμονα που η βάση του δεν έχει καμία σχέση με τη λογική. Εκβιάζουν τους δανειστές και στη συνέχεια τρέχουν να υπογράψουν επιστολές μετάνοιας» τόνισε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι απερχόμενος πρωθυπουργός και είτε κλείσει είτε δεν κλείσει την αξιολόγηση πολύ σύντομα θα προσφύγει σε εκλογές αλλά το ζητούμενο είναι να αποχωρήσει άμεσα και ομαλά για να μη φορτωθεί και πάλι ο ελληνικός λαός ένα 4ο μνημόνιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε για το Κυπριακό πως «η Ελλάδα οφείλει να στηρίζει την πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας, λαμβάνοντας σοβαρά υπ΄όψιν την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, η οποία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή».

Τέλος, δήλωσε ότι «η Ελλάδα οφείλει να είναι σε επιφυλακή εξαιτίας των ανοικτών ζητημάτων με τις εγγυήσεις και τα στρατεύματα κατοχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης