Της Άντζελας Πεΐτση

«Πριν περίπου από ένα μήνα, ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την κα Αχτσιόγλου, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας και είπαν «απίστευτες» ανακρίβειες. Απύθμενα ψέματα, που, σήμερα, δυστυχώς επιβεβαιώνονται μέσα από την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας που κατέθεσε το ΚΚΕ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω τόνισε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, εξαπολύοντας σφοδρότατα κριτική κατά της κυβέρνησης,, στο πλαίσιο της παρέμβασης – ομιλίας του, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

Ο πρώην Υπουργός, δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας, είπε το «απίστευτο» πως οι μισθοί των εργαζομένων αυξάνονται. Είπε το «απίστευτο» ότι για πρώτη φορά, η πλήρης απασχόληση, είναι υψηλότερη και μεγαλύτερη, των ευέλικτων μορφών απασχόλησης και ο κ. Πρωθυπουργός, έκανε και κάτι ακόμα χειρότερο».

Και είπε σχετικά ο κ. Βρούτσης: «Ο κ. Τσίπρας, έκανε επίθεση προς τη δικαιοσύνη, στην πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου (667/2017), που έβγαλε μία συγκεκριμένη απόφαση, στη βάση του νομοθετικού εργαλείου που είχε στα χέρια του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιμένω τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ εάν και εφόσον τα δημοσιοποιήσει το Υπουργείο Εργασίας» παρατήρησε αυστηρά ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ, «την οποία θυμίζω την αποκαλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως «μονταζιέρα Βρούτση» όταν έδειξε τα θεαματικά αποτελέσματα από το 2012 στο 2013».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο κ. Βρούτσης τόνισε: «Η τεράστια ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως από το 2015 και μετά η αγορά εργασίας της χώρας μας, τινάχθηκε στον αέρα. Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, – και θα το δείτε όταν βγουν τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ» έγιναν κυρίαρχες. Αυτό, το οποίο προεκλογικά υποσχόσασταν πως θα το καταργήστε με ένα νόμο κι με ένα άρθρο».

«Το δεύτερο μεγάλο ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τους μισθούς», υπογράμμισε ο πρώην Υπουργός και χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Δυστυχώς όλοι οι εργαζόμενοι, έχασαν τουλάχιστον δύο μισθούς, από τα δύο αχρείαστα και άδικα μνημόνια που υπέγραψε η συγκυβέρνηση».

Δείτε το video της ομιλίας του Τομέαρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης