Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε πλήθος γυναικών, από τα σώματα ασφαλείας, τις ένοπλες δυνάμεις, πολιτικούς, εργαζόμενες, μέλη σωματείων κ.λπ. στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων στην πρωθυπουργική οικία παρευρέθησαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Οι γυναίκες υπουργοί που εμπιστεύθηκα με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Στις επόμενες κυβερνήσεις θα έχουμε περισσότερες γυναίκες» ανέφερε ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό του και πρόσθεσε πως ο αγώνας απέναντι στις διακρίσεις και στην έμφυλη βία είναι μια διαρκής μάχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

To μήνυμα Τσίπρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης