«Ο Αμερικανός πρόεδρος και η επίσκεψη κάθε προέδρου είναι πολύ σημαντική, όμως το θέμα του χρέους σαφώς έχει να κάνει με την Ευρώπη και πάνω από όλα έχει να κάνει με εμάς» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η επίσκεψη Ομπάμα εάν είχε εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον» εκτίμησε ο κ. Γκιουλέκας, προσθέτοντας: «Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ πλέον εδώ και δύο εβδομάδες λέγεται Ντόναλντ Τραμπ […] Περιμένουμε να δούμε πια την πολιτική του». Επισήμανε, δε, ότι «υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το χρέος που δυστυχώς δεν αλλάζουν. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμευθεί ότι δεν θα γίνει συζήτηση τώρα, αλλά αργότερα. Ο κ. Δραγασάκης είπε μέχρι το 2018 δεν μπορεί να γίνει συζήτηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το θέμα είναι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για τον τόπο μας και να μην περιμένουμε μόνο να έλθει κάποιος. Είναι καλή η επικοινωνιακή πολιτική και τακτική, αλλά ας μείνουμε λίγο στην ουσία των πραγμάτων και η ουσία είναι μία: είμαστε ενάμιση μήνα πριν από το 2017. Έρχονται νέοι φόροι 2,7 δισ. στους ήδη δυσβάσταχτους φόρους που πληρώνει ο ελληνικός λαός» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης