Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, αλλά και εναντίον της Δικαιοσύνης, με αφορμή τις τελευταίες  εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για πολιτική και δικαστική εκτροπή, καταλογίζοντας την αποκλειστική ευθύνη στον Κ. Καραμανλή, την κυβέρνηση και την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για κατάχρηση εξουσίας, που συνιστά, όπως σημείωσε, και υπονόμευση της δημοκρατίας. Υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση κατέλυσε θεσμούς και αξίες, επειδή θα έβγαιναν στοιχεία, τα οποία θα την ενοχοποιούσαν.

Απευθυνόμενος στην πλειοψηφία των δικαστών, ο κ. Παπανδρέου τους κάλεσε  “να μην υποκύψουν σε πιέσεις, γιατί έχουν το λαό μαζί τους” και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει τον αγώνα.

«Όλοι πια αντιλαμβάνονται γιατί ο κ. Παπανδρέου χάνει ολοένα και περισσότερο την ψυχραιμία του. Αφού απέτυχε να συγκαλύψει το σκάνδαλο (όλοι θυμούνται ότι έστειλε συνεργάτες του να διαπραγματευτούν με τον κ. Θ. Τσουκάτο πριν αυτός μιλήσει δημοσίως) τώρα επιλέγει τις ύβρεις», τονίζει στην απάντησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για συνειδητή πολιτική του διχασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης