Για «αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης» κάνει λόγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, απαντώντας στην ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εμπλοκή του στο θέμα των οροθετικών γυναικών επί υπουργίας Λοβέρδου.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ο κ. Μπόλαρης υποστήριξε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο ζήτημα και ξεκαθάρισε ότι η ανακοίνωση «έχει απόσταση και από την αλήθεια και από την ακρίβεια εκ των πραγμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα υπουργεία λειτουργούμε με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους. Οι νόμοι ορίζουν ποιες είναι οι αρμοδιότητες του υπουργού και πώς πρέπει να λειτουργεί. Εδώ, λοιπόν, έκπληκτος είδα χθες μια ανακοίνωση, η οποία δεν έχει σχέση με τίποτα απ’ όλα αυτά. Αναφέρεται, δηλαδή, στην ευθύνη που έχει ο υφυπουργός, ο οποίος δεν είχε αρμοδιότητα για όσα έκανε ο υπουργός. Επειδή, όμως, ο υπουργός πήρε μια απόφαση η οποία καταγγέλθηκε, κατά την άποψη αυτών που εξέδωσαν την ανακοίνωση ευθύνεται ο υφυπουργός. Αυτά είναι ανήκουστα και απίστευτα πράγματα… Δεν μεταφέρω καμία ευθύνη» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης