Στις 14:00 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί αντιπροσωπεία της ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics, ΑΜΒΕΡΣΑ 2014.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα λάβει μέρος, σήμερα Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 (τοπική), στην Υπουργική Συνάντηση των συμμετεχόντων – κρατών στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, με θέμα «Η κρίση στην Ουκρανία, ο Ο.Α.Σ.Ε και το μέλλον της ευρωπαϊκής ασφάλειας». Ακολούθως, στις 10:30 (τοπική), θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής με θέμα «Ενδυνάμωση των Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει, στη συνέχεια διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Βραζιλίας, της Ανδόρας, της Αιγύπτου, του Σαν Μαρίνο και την υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας.

Τέλος, στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας, η οποία εγκαινιάστηκε στο περιθώριο της περσινής Υπουργικής Εβδομάδας της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε, ο κ. Βενιζέλος θα έχει τριμερή συνάντηση, στις 14:15 (τοπική) με τους υπουργούς Εξωτερικών της Κύπρου και Αιγύπτου.

O Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Π. Μίχαλος, θα συναντηθεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον υπουργό Επενδύσεων της Πολιτείας του Χαρτούμ, κ. Abdallah Ηamad. Το Σουδανό αξιωματούχο θα συνοδεύει ο πρέσβης του Σουδάν στην Αθήνα, κ. Abdelmoniem Ahmed Alamin Alhussien και ο Γενικός Διευθυντής του GIAD Industrial Group στο Σουδάν. Στη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης