Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκαθαρίζουν «ότι στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μας δημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο Διαδίκτυο μέσω του facebook του προέδρου του κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου και που σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονται ενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πλαστογράφοι επανήλθαν».

Επίσης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, διέψευσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη ΝΕΤ και σύμφωνα με τα οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συζητούσαν τη συνεργασία σε μία κυβέρνηση υπό προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει έγγραφο του Πάνου Καμμένου προς την Προεδρία της Δημοκρατίας το οποίο αναφέρει ότι αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, το κόμμα θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο κ. Ζώης υποστήριξε ότι αυτά τα στοιχεία είναι προϊόν της Νέας Δημοκρατίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης