Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προκαταρτικής επιτροπής

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση προκαταρτικής επιτροπής
«Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει μόνο η πολιτική αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας και μάλιστα τώρα που διανοίγονται θετικές προοπτικές για την ανάκαμψή της», υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλο.

«Στρέφεται κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της στρατηγικής προοπτικής της χώρας Δεν θα τα καταφέρουν. Και οι πολίτες που υφίστανται τόσες θυσίες καταλαβαίνουν. Θα αποτύχουν τραγικά όπως και στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν που φαίνεται ότι δεν τους δίδαξε τίποτα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «σημαδιακή» τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως η αποκάλυψη του παιχνιδιού τους άρχισε και θα είναι πλήρης.

«Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν. Μετά από εβδομάδες παραφιλολογίας, συκοφαντίας, απειλών και χυδαίων διαρροών, ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις», καταλήγει.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013, 23:18