«Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η δίκαιη διανομή των κερδών από την εργασία αποτελεί αξιακό πρόταγμα»

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η δίκαιη διανομή των κερδών από την εργασία αποτελεί αξιακό πρόταγμα»

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η δίκαιη διανομή των κερδών από την εργασία αποτελεί αξιακό πρόταγμα, κάτι το οποίο - στις νέες συνθήκες που έχει μπει η χώρα - οφείλουμε και μπορούμε να το υπηρετήσουμε με συνέπεια» επισημαίνει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Αννέτα Καββαδία, προσθέτοντας πως αν οι πολίτες αναλογιστούν πάνω στις πραγματικές διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων, η ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, είναι απολύτως εφικτή.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο κοινωνικός μετασχηματισμός που ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει, μετά δυσκολίας μπόρεσε να κάνει τα πρώτα του βήματα και δεν πρόλαβε, δεν κατάφερε να αγκαλιαστεί από τον μοναδικό σύμμαχο που μπορούμε να έχουμε, τον λαό».

Παράλληλα σημειώνει πως όσο βελτιώνεται η οικονομία, τόσο περισσότερες δυνατότητες δημιουργούνται, ενώ μιλά και για τον κίνδυνο να ακυρωθούν οι θετικές παρεμβάσεις «αν αναλάβουν τη διακυβέρνηση οι εμμονικοί οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού». 

Εκτιμά δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ετοιμάζεται να ξαναφέρει όλα όσα γνωρίσαμε ως δεξιά διακυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 08:37