Οι δηλώσεις περί Καρανίκα και Νοτοπούλου αναζωπύρωσαν την κόντρα Χρυσόγονου-Μαξίμου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, 11:47
Οι δηλώσεις περί Καρανίκα και Νοτοπούλου αναζωπύρωσαν την κόντρα Χρυσόγονου-Μαξίμου
«Ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί» διαμαρτυρήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.Το θέμα ανέκυψε νωρίτερα, όταν σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Δύο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015, που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ' ιδίαν τον έχω δει», για να προσθέσει: «Προφανώς ενημερώνεται (σ.σ.: ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κα Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Εμφανώς ενοχλημένοι, κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών.

Άλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, 12:49