Η ΔΗΜΑΡ για το σκάνδαλο στον ΕΟΤ

Η ΔΗΜΑΡ για το σκάνδαλο στον ΕΟΤ
Η Δημοκρατική Αριστερά εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της πλαστογραφημένης επιταγής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η υπόθεση της πλαστογραφημένης επιταγής του ΕΟΤ, που απασχόλησε τις διωκτικές αρχές και βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Καταγράφει συνολικά τη νοοτροπία της διαχείρισης του κράτους και του δημόσιου χρήματος ως λάφυρο.

Είναι προφανές ότι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος χρόνου. Οι ισολογισμοί του 2011 με κενό τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ επιβάλλουν την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.

Πρέπει, επίσης, να ελεγχθούν όλες οι οικονομικές συναλλαγές των τουριστικών επιχειρήσεων με το Υπουργείο Τουρισμού και επιπλέον να αποδοθούν τα πραγματικά ποσά που χρωστούν τα καζίνο στο Υπουργείο Τουρισμού και δεν φαίνεται από πουθενά να έχουν καταβάλει εδώ και καιρό. Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών, όσο ψηλά και αν φτάνουν».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 13:54