Η ΔΗΜΑΡ συμπαραστέκεται στον Σημίτη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 12:18
Η ΔΗΜΑΡ συμπαραστέκεται στον Σημίτη
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξέφρασε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη τη συμπαράσταση και την κατηγορηματική αντίθεσή του για τη σκανδαλολογία στην οποία επιχειρείται να τον εμπλέξουν.

Στην ημίωρη συνάντηση που έγινε πριν από λίγη ώρα στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή, ο κ. Θεοχαρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επεσήμανε στον πρώην πρωθυπουργό ότι «η συνάντησή τους καταδεικνύει ότι όλο το Κίνημα Αλλαγής, ακόμη κι όσοι δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, όλοι οι πραγματικοί δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, στεκόμαστε απέναντι στις μεθοδεύσεις που επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους και να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή του τόπου».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να ρίχνουν νερό στον μύλο των δήθεν αντισυστημικών εθνικολαϊκιστικών και ακροδεξιών δυνάμεων. Οι κ.κ. Σημίτης και Θεοχαρόπουλος συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες καθώς και την ενίσχυση της ενότητας στο Κίνημα Αλλαγής για να αποκρούσει τις επιθέσεις εναντίον του.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 12:27