Η «Δράση» κατά του ΠΑΜΕ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 17:04
Η «Δράση» κατά του ΠΑΜΕ
Με ανακοίνωσή του το νεοφιλελεύθερου προσανατολισμού κόμμα «Δράση» κατηγορεί το ΠΑΜΕ, ότι διαπράττει παρανομίες κάνοντας μάλιστα λόγο για… «δικτατορία του προλεταριάτου».
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες το ΠΑΜΕ, οργάνωση ελεγχόμενη από το ΚΚΕ, χωρίς καμία συνδικαλιστική νομιμοποίηση, προβαίνει σε πράξεις προδήλως έκνομες, με μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις. Συγκεκριμένα, με καταλήψεις λιμανιών, απαγόρευση απόπλου και κατάπλου πλοίων, καταλήψεις ξενοδοχείων, το ΠΑΜΕ επιδιώκει να δοθεί η εντύπωση προς τον υπόλοιπο κόσμο ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί η έννομη τάξη, οι τουρίστες είναι ανεπιθύμητοι, το κράτος δεν λειτουργεί.

Προφανώς η οργάνωση θεωρεί ότι αν αποτραπεί η κατάρρευση της χώρας, θα χαθεί μια ευκαιρία να επιβάλουν διά της βίας τη λεγόμενη «δικτατορία του προλεταριάτου».

Η Δράση θεωρεί ότι αυτές τις δύσκολες και ιστορικές στιγμές για τον τόπο, κάθε ελεύθερος και δημοκρατικά σκεπτόμενος πολίτης οφείλει να καταδικάζει οποιονδήποτε ταυτίζει τα συμφέροντά του με την αποτυχία διάσωσης της χώρας. Πολλώ δε μάλλον εάν σκοπός του είναι και η επιβολή καθεστώτος φαιού, κόκκινου, ή οποιουδήποτε χρώματος φασισμού. Επίσης εκφράζει τη βαθιά απορία της για την αδράνεια της αστυνομίας στην οργανωμένη και συνεχή δολιοφθορά αγαθών και υπηρεσιών από την οργάνωση ΠΑΜΕ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 17:04