«Η Ελλάδα, αν όλα πάνε καλά, θα ξεπεράσει την ύφεση μέσα σε δύο έως τρία χρόνια, γρηγορότερα δεν είναι δυνατό και είναι ανέφικτο για κάθε χώρα», επισήμανε ο Έλληνας πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σε σημερινές δηλώσεις του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.

Πρόσθεσε δε, πως η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη για αυτό και η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να κάνει κάθε τι απαραίτητο για το σκοπό αυτό, αλλά από την άλλη δηλώνει πως δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες περικοπές μισθών ή συντάξεων, για το λόγο αυτό τονίζει πως θέλει να συζητήσει με τους πιστωτές της χώρας και να πείσει την τρόικα πως η Ελλάδα μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα εξυγίανσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημείωσε ο κ. Αντώναρος, σε ό, τι αφορά τη φοροδιαφυγή «η κυβέρνηση επεμβαίνει με σκληρά μέτρα, υπάρχουν οι σχετικοί νόμοι που τώρα πρέπει να εφαρμοστούν στην πράξη και να υπάρξει μέριμνα ώστε να παταχτεί η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή».

Τόνισε ακόμη, πως η κυβέρνηση, με τα τρία κόμματα που την απαρτίζουν και έχουν άνετη πλειοψηφία στη Βουλή, «είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με τέτοια μέτρα», επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι με τις ιδιωτικοποιήσεις δίνεται νέα ώθηση για ανάπτυξη και η χώρα μπορεί να προχωρήσει προς τα εμπρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης