Η Ελληνική Λύση δεν θα δώσει τη συναίνεσή της σε κάτι που είναι αμφίβολο, όπως τονίζει, σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πως θα «εμβολιαστεί από τους πρώτους, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί όχι μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς».

«Επειδή γίνεται συνεχώς έκκληση από τον πρωθυπουργό να κάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί το εμβόλιο, που ο ίδιος διατείνεται ότι είναι ασφαλές, η Ελληνική Λύση τον ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της σοβαρότητας και του υψηλού αισθήματος ευθύνης που τη διακρίνει, δεν θα προτρέψει ποτέ τους Έλληνες, είτε με τη φυσική της παρουσία είτε μέσω δηλώσεών της να κάνουν οι πολίτες ένα εμβόλιο, για το οποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του» σημειώνει ο κ. Βελόπουλος και προσθέτει: «Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να πείσει και τον κ. Μακρόν για την ασφάλεια του συγκεκριμένου εμβολίου» καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ διερωτάται εάν «ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι εταιρείες θα εγγυηθούν προσωπικά σε κάθε Έλληνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες που θα φέρουν σε περίπτωση τυχόν παρενεργειών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης