Η επιστολή παραίτησης Γεωργακόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011, 20:51
Η επιστολή παραίτησης Γεωργακόπουλου
Ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος στην επιστολή παραίτησης από τη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρει: «Δεν αξιοποιήθηκα όπως έπρεπε και η παραμονή δεν εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους ανέλαβα τη θέση».

«Η προσφορά μου δεν ελήφθη υπόψη» λέει σε άλλο σημείο της επιστολής του προς την κυβέρνηση ο κ. Γεωργακόπουλος, του οποίου η παραίτηση συμπίπτει με την υστέρηση που παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού κατά το πρώτο δίμηνο του έτους.

Κύκλοι του περιβάλλοντος του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι, παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που είχε υποβάλει για τη βελτίωση του εισπρακτικού μηχανισμού, αυτές δεν είχαν ληφθεί υπ' όψιν, ενώ, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι, μόλις στις 8 Φεβρουαρίου δόθηκαν στον κ. Γεωργακόπουλο ορισμένες αρμοδιότητες σε ό,τι αφορά στον γενικότερο εισπρακτικό μηχανισμό, οι οποίες ωστόσο χαρακτηρίζονται από τις ίδιες πηγές ως τυπικού χαρακτήρα.Διαβάστε επίσης: Παραίτηση μετά «αποπομπής» από το Υπ. Οικονομικών :Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011, 23:25