«Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της υποβολής φακέλων υποψηφιότητας βάζει τέλος σε 25 χρόνια ανομίας»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 16:17
«Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της υποβολής φακέλων υποψηφιότητας βάζει τέλος σε 25 χρόνια ανομίας»
«Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της υποβολής φακέλων υποψηφιότητας στο διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης μιας βασικής προεκλογικής δέσμευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από 25 χρόνια ανομίας, το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας θα λειτουργήσει για πρώτη φορά με όρους νομιμότητας, διαφάνειας και υγείας. Βάλαμε τέλος στο τρίγωνο της διαπλοκής "κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί", τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δήλωσή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης δικαιολογητικών στο πλαίσιο της προκήρυξης δημοπρασίας για την χορήγηση τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Συνολικά κατατέθηκαν 11 φάκελοι υποψηφιότητας.

«Οι 11 υποψηφιότητες συνιστούν, επίσης, την καλύτερη απάντηση σε όσους έδωσαν μεγάλη μάχη να μη γίνει ποτέ ο διαγωνισμός.

Ραντεβού στις αρχές Αυγούστου, για τη δημοπράτηση των αδειών, από την οποία θα προκύψουν τα τέσσερα ιδιωτικά κανάλια που θα απαρτίζουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, από τη νέα σεζόν», προσθέτει ο κ. Παππάς.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 16:20