Στο διακύβευμα των ευρωεκλογών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Ιωάννα Κοντούλη (Οικολογικό Κίνημα), στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα μαζί με τους Στέλιο Κούλογλου, Λυδία Κονιόρδου και Στέργιο Καλπάκη.

Η Ιωάννα Κοντούλη είπε ότι πρέπει να γίνει καθαρό πως «οι εκλογές για την ευρωβουλή δεν θα είναι ούτε χαλαρές ούτε πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη χαλαρότητα που συνηθίζαμε παλιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, αναλύοντας την πορεία της Ευρώπης και των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, σημείωσε ότι οι «πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού απέτυχαν», ενώ υποστήριξε ότι «γίνεται προσπάθεια να χαρακτηριστούν λαϊκιστές οποιοιδήποτε συντάσσονται ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές οι οποίες εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια».

«Η επίκληση λοιπόν των νεοφιλελεύθερων πολιτικών ως τη μόνη εναλλακτική λύση για να ευημερήσουν και να ευτυχήσουν (οι πολίτες) ήταν το μεγαλύτερο ψεύδος το οποίο το υπηρέτησαν πιστά. Το αποτέλεσμα ήταν να συντάξουν έναν οδικό χάρτη διάλυσης της Ευρώπης αλλά και δυστυχία γενικά στον κόσμο και όχι μόνο στην Ευρώπη» σημείωσε η κ. Κοντούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης