Το μήνυμα που στέλνουν οι παρατάξεις και οι συνδυασμοί τους μετέφεραν υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ο υποψήφιος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σωτήρης Ζαριανόπουλος, επεσήμανε ότι σήμερα «οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η συντριπτική πλειοψηφία των ζημιωμένων από τη μέχρι σήμερα πολιτική έχουν την ευκαιρία να καταδικάσουν όσους τους έφτασαν στη σημερινή κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή πόλη» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, τόνισε ότι η παράταξή του στέλνει «ένα απερίφραστο μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και ταυτόχρονα ανοίγει τον δρόμο για την αναγκαία ριζική αλλαγή της Θεσσαλονίκης».

Ο Στέλιος Παπαθεμελής, επικεφαλής του «Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων» σχολίασε ότι «ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρά μηνύματα, και αυτοδιοικητικά και πολιτικά, προς πάσα κατεύθυνση και ιδίως προς το αρρωστημένο και διεφθαρμένο κομματοκρατικό σύστημα».

Τέλος, ο Μάκης Στεργίου από τον συνδυασμό «Εξουσία Πολιτών» επισήμανε ότι η σημερινή είναι μεγάλη μέρα και τόνισε: «Ελπίζουμε ότι θα συμμετέχουν στις κάλπες όλοι οι Θεσσαλονικείς, ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την πόλη και να κάνουμε ευτυχισμένους τους Θεσσαλονικείς πολίτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης